Verslag algemene vergadering

Hieronder kun je een kort verslag vinden van de algemene vergadering op 20 juni.

Schooljaar 2016-2017 was een goedgevuld jaar voor de leden van het oudercomité. Er ging geen maand voorbij zonder een leuke activiteit. Ook dit jaar mogen we zeer tevreden zijn over de opbrengsten van de verschillende activiteiten. Met de opbrengst van de boekenbeurs werden er 137 boeken aangekocht voor de klasbibliotheken. Verder werd er nog sport- en spelmateriaal aangekocht voor de speelkoffers, fietshelmen en herstellingsmateriaal voor de fietsen van de school. Daarnaast wordt er gespaard met het oog op het bouwproject waar 30% van de bouwkosten en de inrichting van klassen uit eigen budget moet komen.

Ook dit jaar moeten we afscheid nemen van een aantal van onze fantastische leden. Voor hen hebben we een kleine attentie voorzien vanuit het oudercomité.

 • Frank Schautteet (werkgroep Veilig naar school + GO)
 • Liesbet Dezillie (werkgroep Activiteiten)
 • Jos Vandermaarel (werkgroep Kwis)
 • Ilse Claerhout (werkgroep Boekenbeurs)

Bedankt voor jullie inzet en enthousiasme!

Kim Dufoort en Marleen Mertens hebben dit jaar besloten de uitdaging van voorzitter van de werkgroep Activiteiten aan te gaan. Benoît Soenen neemt over van Daisy Cornelis als voorzitter van de werkgroep Veilig naar school zodat Daisy zich kan focussen op de taak van algemene voorzitter. Wij wensen hen allemaal veel succes en plezier toe in hun nieuwe functie.

Daarnaast willen we iedereen bedanken die zich dit jaar ingezet heeft bij het oudercomité, ook leerkrachten, directie en helpende handen.

Merci!

Tina en Joke

One Comment

 1. Frank Schautteet

  Hallo allemaal,

  Ik gebruik graag nog eenmaal mijn account op deze pagina om dit bericht te posten.

  Daarnet op de receptie van het 6de leerjaar mocht ik van Lieven een mooie attentie ontvangen, zowel van de school als van het oudercomité. Ik wil jullie dus graag bedanken.

  Ik heb toffe mensen leren kennen en het gaf een goed gevoel om me de voorbije 13 jaar nuttig te maken voor de school. In eerste instantie om mee te helpen aan een veilige schoolomgeving, maar ook het ophangen van de lampjes (ik heb de evolutie meegemaakt van slingers met gekleurde gloeiperen naar geprogrammeerde ledstroken :-)) voor het mosselfeest en mijn vlieguren als ‘vliegende mossel’ zullen me bijblijven.

  Heel veel plezier en mooie momenten nog voor jullie allemaal!

  Nog eens bedankt… en santé

  Frank Schautteet

Comments are closed